Kuudennet Lohjan Lajikarnevaalit!

15.7.2024

Taas vuosi vierähti ja kuulantyönnön, kiekonheiton ja moniotteluiden erityisosaajat kävivät Harjulla pyörähtämässä. Ilahduttavasti leiriläisten joukko, erityisesti nuorimpien ja koulumajoittujien osalta, oli kasvanut edellisistä vuosista. Sää oli vaihteleva, mutta suosiollinen - sunnuntain leirikisoja myöhästettiin hetki, muuten leiriohjelma eteni aiotusti eikä tänä vuonna majoituksissa läkähdytty jonkin menneen vuoden malliin.

Lauantain illanviettona käveltiin porukalla Hiidensalmeen saunomaan ja matkalla nähtiin yksi Lohjan hurjimmista nähtävyyksistä: Tytyrin kalkkikaivoksen jo aikoja sitten suljettu avolouhos - monumentaalinen rotko Lohjanjärven kainalossa. Valkut toimivat saunalla "makkaramestareina", vaahtokarkit ja mansikat tekivät kauppansa - saunassa riitti seisomapaikkoja ja kämpille ehdittiin vielä seuraamaan jalkapallon EM-kisojen puolivälieräottelua Turkki vs. Hollanti.

Sunnuntaina herättiin harmaaseen aamuun ja raukean aamiaisen jälkeen suunnattiin sadetamineissa kentälle, missä heittoporukka piti leiripäättäjäiset ennen kisoja - ottelijat pitäytyivät aiotussa järjestyksessä: lämppäsivät katsomossa ja suuntasivat kentälle leirin viimeiseen harjoitukseen sateen jo ohetessa - todistukset jaettiin sitten treenin päätteeksi.

Johtuiko hiukan venähtäneistä aikataulusta vai muusta tunnelmasta - tämän vuoden lähtölounaalla viivyskeltiin kiireettä ja tankattiin Hanneksen leirimuonaa maljojakin nostellen!

Kiitokset leiriläisille, kouluttajille, rehtoreille, kisaosallistujille, katsojille ja LUU:n toimitsijoille - nähdään taas 2025 - vanhat tutut ja uudet tulijat!

 

Kuvia leiriltä täällä ja täällä.

Kisojen tulokset: nuorten sarjat to 4.7. / yleisen sarjan kilpailut la 6.7. ja leirikilpailut su 7.7.